ERVAAR ONZE AVONTUURLIJKE BELEVENISSEN

Om jou zelf ook optimaal van onze belevenissen te laten genieten, ontzorgen we je graag bij de organisatie van jouw feest.
CONTACT

ESCAPE ROOM OOTMARSUM

2 tot 6 personen (april, MEI & JUNI 2022)

Een tijdelijke en unieke Escape Room belevenis in april, mei & juni van 2022. Beleef samen met familie, vrienden en collega’s dit spannende, interactieve avontuur. Nu al te reserveren

LEES MEER

AVONTUUR AAN TAFEL

6 tot 24 personen

Interactieve escape game speelbaar op iedere locatie in Ootmarsum (zelfs bij jou thuis) met een spelduur van anderhalf uur. Elke middag of avond van de week te reserveren.

LEES MEER

DE VERDWENEN ERFENIS

12 tot 40 personen

Interactieve en avontuurlijke belevenis met een spelduur van drie uur. Elke middag of avond van de week te reserveren.

LEES MEER

AVONTUUR IN OOTMARSUM

25 tot 100 personen
Er is een moord gepleegd en jouw gezelschap wordt door Stadswachter Jacques Croissant gevraagd te helpen met het onderzoek.
LEES MEER

DE VERDWENEN ERFENIS KIDS

20 tot 40 personen

Interactieve en avontuurlijke belevenis met een spelduur van drie uur. Geoptimaliseerd voor klassenfeesten, verjaardagen, kampeerklassen en schoolreisjes. Elke middag of avond van de week te reserveren.

LEES MEER

AVONTUUR AAN TAFEL VOOR KIDS

6 tot 24 personen

Interactieve en avontuurlijke belevenis met een spelduur van anderhalf uur. Deze belevenis is op jouw locatie naar keuze in Ootmarsum te spelen. Perfect voor een klassenfeest, verjaardag, kampeerklassen en schoolreisjes. Elke dag van de week te reserveren.

LEES MEER

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Maak van jouw feest een avontuurlijke belevenis

Voor hoeveel personen mag je iets organiseren? 
We helpen je graag bij het organiseren van een avontuurlijke belevenis. Bel Jolanda: 0541 294407. Of stuur een appje naar: 06 28939532.

Neem contact met ons op