Avontuur in Ootmarsum

25 tot 100 personen

Het Avontuur in Ootmarsum is onze interactieve avontuurlijke belevenis met een spelduur van 3 uur. Te reserveren op vrijdagavond, zaterdagmiddag of zaterdagavond. 

Los een moord op

Jouw gezelschap wordt gevraagd te helpen met het onderzoek naar de vermoorde Barones von Krenth en Stoethweeghe. Wat volgt is een avontuurlijke interactieve belevenis door Ootmarsum.

Uniek en handgemaakt spelmateriaal

Unieke spelmaterialen zorgen voor een spannende en interactieve belevenis. Middels dossierkoffers, krantenberichten, verdachte ontmoetingen en raadsels beleef je op interactieve wijze dit Stadsavontuur in Ootmarsum.

Stadswachter Jacques Croissant

Onder leiding van Stadswachter Jacques Croissant wordt de creativiteit, kennis en het samenwerkingsvermogen van zijn hulptroepen op de proef gesteld.

Arrangementen
Avontuur in Ootmarsum

vanaf 25 tot 100 personen

Avontuurlijk

Wij laten de avonturiers in jullie ontwaken met ons unieke spelmateriaal.

Interactief

Jullie worden flink aan het werk gezet en strijden op fanatieke wijze voor de overwinning.

Leuk!

Plezier staat in onze belevenissen altijd voorop. Beleef het zelf!

Veel gestelde vragen

over het Avontuur in Ootmarsum

Hoeveel deelnemers kunnen er tegelijk meespelen?

Maximaal 100 personen. 

Is Avontuur in Ootmarsum het hele jaar door te beleven?

Ja, je kunt deze belevenis het hele jaar door spelen. Er zijn omstandigheden dat er een activiteit in Ootmarsum is zoals  de kermis, Kunstmarkt en Siepelmarkt. Dan is het niet geschikt om door Ootmarsum te dwalen. Beleef Ootmarsum houdt daar rekening mee.

Is Avontuur in Ootmarsum door iedereen te spelen?

Avontuur aan Tafel is voor jong en oud geschikt vanaf 14 jaar. Jongere kinderen kunnen in overleg eventueel wel meedoen. Wij zorgen dat zij een taak krijgen en al zullen zij de puzzels niet allemaal begrijpen, ze vinden het spannend genoeg.

Hoe lang duurt Avontuur in Ootmarsum?

Avontuur in Ootmarsum is in totaal drie uur vermaak. Het speelt zich anderhalf uur buiten af, voor de rest zijn we binnen. Er is na de finale een prijsuitreiking voor de winnaars en een eindpleidooi door de Stadswachter! Dit valt binnen de drie uur. 

Kan er ook met minder dan 25 personen gespeeld worden?

Ja, maar je betaalt altijd het starttarief voor minimaal 35 personen

Is Avontuur in Ootmarsum ook iets voor stoere kerels?

We kunnen uit ervaring vertellen dat diegene die aan het begin denkt “Ik ga toch zeker niet meedoen met een spelletje…” degenen zijn die zich aan het eind van de avond helemaal vastgebeten hebben in het verhaal en misschien nog wel het meest fanatiek zijn van de hele groep 😉

Wij hebben een straatfeest, kan de Stadswachter ook hier starten?

Ja, als de straat in Ootmarsum ligt, dan kan het Avontuur in Ootmarsum daar beginnen.

Kan ik Avontuur in Ootmarsum ook in andere plaatsen beleven?

Nee, het verhaal speelt zich af in en is geschreven op het stadje Ootmarsum. Hierdoor kan je het niet in andere plaatsen beleven. 

Waar worden we verwacht als we Avontuur in Ootmarsum gaan beleven?

Wij werken samen met alle horeca gelegenheden in Ootmarsum. Heb je een locatie waar jouw voorkeur naar uitgaat? In jouw bevestiging / programma staat aangegeven wat er is afgesproken en bij welk adres de groep zich kan melden.

Hoe laat moeten we er zijn?

Deelnemers dienen op de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Het Avontuur begint op de afgesproken tijd. Laatkomers moeten zich aanpassen aan het programma.

Is het Avontuur in Ootmarsum toegankelijk voor rolstoelers?

Mocht er iemand bij zijn met een rolstoel of geen trappen kunnen lopen, geef dit dan altijd even door, dan zorgen we voor een locatie waar we niet met de trap naar boven hoeven.

Gaat Avontuur in Ootmarsum door bij regen?

In geval van regen stelt BeleefOotmarsum.nl, als extra service, regenponcho’s met capuchon ter beschikking. De belevenis gaat altijd door.

Waar kan ik in Ootmarsum parkeren?

De beste gratis Parkeerplek in Ootmarsum is op de Stadsweide. Hier is ook een laadpunt voor electrische auto’s aanwezig.

Extra tip voor deelnemers

Zorg dat deelnemers makkelijke schoenen aantrekken, de schattige keitjes in Ootmarsum zijn killing voor high heels!

Maak van jouw feest een avontuurlijke belevenis

Voor hoeveel personen mag je iets organiseren? 
We helpen je graag bij het organiseren van een avontuurlijke belevenis. Bel Jolanda: 0541 294407. Of stuur een appje naar: 06 28939532.

Neem contact met ons op
BeleefOotmarsum presenteert: Avontuur aan Tafel

Avontuur aan Tafel

6 tot 24 personen

De tradities van Ootmarsum liggen onder vuur! Help Stadswachter Jacques Croissant met het ontmantelen van een tijdbom vóór het te laat is.

BeleefOotmarsum presenteert: De Verdwenen Erfenis

De Verdwenen Erfenis

12 tot 40 personen

Meesterbrouwer Demencius is zijn fortuin kwijtgeraakt. Welk Gilde kraakt de Brouwerscode en vindt de bergplaats van De Verdwenen Erfenis?

Avontuur in Ootmarsum

25 tot 100 personen

Help Stadswachter Jacques Croissant met het onderzoek naar de vermoorde Barones von Krenth en Stoetweeghe.

BeleefOotmarsum presenteert: Avontuur aan Tafel

 

Avontuur aan Tafel

6 tot 24 personen

De tradities van Ootmarsum liggen onder vuur! Help Stadswachter Jacques Croissant met het ontmantelen van een tijdbom vóór het te laat is.

 

BeleefOotmarsum presenteert: De Verdwenen Erfenis

 

De Verdwenen Erfenis

12 tot 40 personen

Meesterbrouwer Demencius is zijn fortuin kwijtgeraakt. Welk Gilde kraakt de Brouwerscode en vindt de bergplaats van De Verdwenen Erfenis?

 

 

Avontuur in Ootmarsum

25 tot 100 personen

Help Stadswachter Jacques Croissant met het onderzoek naar de vermoorde Barones von Krenth en Stoethweeghe.

 

We hebben genoten van dit stadsavontuur. Vele steegjes waarvan we het bestaan niet wisten zijn door ons bewandeld en het avontuur zelf klopte van begin tot eind en was prima verzorgd. Met name de Stadswachter speelde zijn rol perfect en zorgde voor veel beleving in het oplossen van de moord op de Barones!

Frank Koopman

Directeur, Koopman Assurantiën

We hebben een hele leuke avond gehad! En er is nog lang over nagepraat... Jonne vond het allemaal wel heel spannend, maar hij heeft daarna wel 20x gezegd hoe leuk hij het vond. En Silke wilde de volgende avond 'gewoon' weer zo'n leuke speurtocht doen. Kortom iedereen was enthousiast! Ook het restaurant en het eten viel in de smaak! Bedankt voor de goede zorgen!

Cornelia Evers

Namens de hele familie Evers

De reacties van de groep waren zeer positief. Het spel was inderdaad zoals jullie omschrijven. Het stadje was een geweldig decor. Zelfs als Ootmarsummer stond ik soms versteld van de route. Het café was een zeer goede ontvangstlocatie. Het restaurant was ideaal voor het buffet en eten perfect. Kortom: HET was Super!

Roy Oude Nijhuis

Personeelsvereniging

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief