AVONTUUR AAN TAFEL

OP EEN PRACHTIGE LOCATIE

Avontuur aan Tafel is onze nieuwste interactieve avontuurlijke belevenis met de sensatie van een escape room. Wij organiseren iedere dinsdag een open inschrijving bij Theehuis Engels’Tuin. Je kunt je al inschrijven vanaf 2 personen.

WAT GA JE DOEN

De klok tikt… over een uur barst de alles verwoestende tijdbom, Ootmarsum en al haar tradities vernietigend. Help Stadswachter Jacques Croissant met het vinden van de bom en het ontmanteling hiervan. Een spel met de sensatie van een escaperoom. Durf jij deze uitdaging aan?

LOCATIE

Avontuur aan Tafel speelt zich af binnen in Theehuis Engels’Tuin, Hazelrot 3 Ootmarsum

MELD JE AAN

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier of bel Jolanda Ikink: 0541 294407

 

PROGRAMMA

 • 19.45 uur
  Welkom met koffie en macaron.*
 • 20.00 uur

  Avontuur aan Tafel begint: spannende belevenis van anderhalf uur met uniek en hoogwaardig spelmateriaal.

 • 21.15 uur

  Huldiging winnaars en foto moment.

 • 21.30 uur

  Evaluatie met een drankje.*

  De belevenis Avontuur aan Tafel kost:
  € 17,50 p.p.
  * Consumpties op nacalculatie.

VIND DE BOM!

De klok tikt… over een uur barst de alles verwoestende tijdbom, Ootmarsum en al haar tradities vernietigend. Help Stadswachter Jacques Croissant met het vinden en ontmantelen van de bom. 

UNIEK EN HANDGEMAAKT SPELMATERIAAL

Er volgt een race tegen de klok, waarin puzzelen, codes kraken, logisch denken en samenwerking de adrenaline door jullie aderen laat stromen! Unieke (analoge) spelmaterialen zorgen voor een spannende en interactieve belevenis.

TIK TAK

Is jouw tafel de eerste die de codes weet te kraken? Een uniek en nieuw spel met de sensatie van een escaperoom. Durf jij deze uitdaging aan? Vergeet de tijd en zet je #mobieluit

Avontuurlijk

Wij laten de avonturiers in jullie ontwaken met ons unieke spelmateriaal.

Interactief

Jullie worden flink aan het werk gezet en strijden op fanatieke wijze voor de overwinning.

Leuk!

Plezier staat in onze belevenissen altijd voorop. Beleef het zelf!

 

Veel gestelde vragen

over Avontuur aan Tafel

Kunnen we Avontuur aan Tafel ook in andere plaatsen beleven?

Nee, "Avontuur aan Tafel" kan alleen op elke locatie in Ootmarsum gespeeld worden.

Is Avontuur aan Tafel door iedereen te spelen?

Avontuur aan Tafel is voor jong en oud geschikt vanaf 12 jaar. Mocht er iemand bij zijn met een rolstoel, geef dit dan altijd even door, dan zorgen we voor een locatie waar we niet met de trap naar boven moeten.

Hoeveel deelnemers kunnen er tegelijk meespelen?

Minimaal 6 en maximaal 24 spelers. Je betaald altijd het minimale basistarief. Omdat wij de persoonlijke touch willen nastreven zijn onze groepen bij deze belevenis niet groter dan 24 personen. Er zijn combi-arrangementen mogelijk met wissel activiteiten, vraag naar de mogelijkheden, dat organiseren wij graag voor je. Het tarief wordt altijd aangepast naar de totale groepsgrootte.

Kunnen wij ook spelen als de groep groter dan 24 deelnemers is?

Ja, we organiseren dan een wisselprogramma. Wij kunnen altijd maximaal 2 groepen van 24 personen na elkaar laten spelen. Vraag naar de mogelijkheden.

Kunnen wij ook met minder dan 6 personen Avontuur aan Tafel beleven?

Helaas, in verband met de spannende competitie die de 'tafels' onderling spelen is een minimaal aantal van 6 personen noodzakelijk.

Is Avontuur aan Tafel ook iets voor stoere kerels?

We kunnen uit ervaring vertellen dat diegene die aan het begin denkt "Ik ga toch zeker niet meedoen met een spelletje..." degenen zijn die zich aan het eind van de avond helemaal vastgebeten hebben in het verhaal en misschien nog wel het meest fanatiek zijn van de hele groep 😉

Hoe lang duurt Avontuur aan Tafel?

Anderhalf uur totaal. Als je met 6 personen speelt kan de speeltijd iets langer zijn. Er wordt een introductie gehouden, het spel zelf duurt ongeveer een uur, er is een prijsuitreiking met fotomoment voor de winnaars. Er wordt geëvalueerd over de uitslag.

Waar worden we verwacht als we Avontuur aan Tafel gaan beleven?

Wij werken samen met alle horeca gelegenheden in Ootmarsum. Heb je een locatie waar jouw voorkeur naar uitgaat? Dat kan zelfs bij jouw thuis zijn. In jouw bevestiging / programma staat aangegeven wat er is afgesproken en op welk adres de groep zich kan melden.

Hoe laat moeten we er zijn?

Zorg dat je minimaal een kwartier voor de aanvangstijd aanwezig bent. Er is eventueel gelegenheid om eerst wat te drinken indien gewenst.

Waar kan ik in Ootmarsum parkeren?

De beste gratis Parkeerplek in Ootmarsum is op de Stadsweide. Hier is ook een laadpunt voor electrische auto’s aanwezig.

We hebben genoten van dit stadsavontuur. Vele steegjes waarvan we het bestaan niet wisten zijn door ons bewandeld en het avontuur zelf klopte van begin tot eind en was prima verzorgd. Met name de Stadswachter speelde zijn rol perfect en zorgde voor veel beleving in het oplossen van de moord op de Barones!

Frank Koopman

Directeur, Koopman Assurantiën

We hebben een hele leuke avond gehad! En er is nog lang over nagepraat... Jonne vond het allemaal wel heel spannend, maar hij heeft daarna wel 20x gezegd hoe leuk hij het vond. En Silke wilde de volgende avond 'gewoon' weer zo'n leuke speurtocht doen. Kortom iedereen was enthousiast! Ook het restaurant en het eten viel in de smaak! Bedankt voor de goede zorgen!

Cornelia Evers

Namens de hele familie Evers

De reacties van de groep waren zeer positief. Het spel was inderdaad zoals jullie omschrijven. Het stadje was een geweldig decor. Zelfs als Ootmarsummer stond ik soms versteld van de route. Het café was een zeer goede ontvangstlocatie. Het restaurant was ideaal voor het buffet en eten perfect. Kortom: HET was Super!

Roy Oude Nijhuis

Personeelsvereniging

BeleefOotmarsum presenteert: Avontuur aan Tafel

Avontuur aan Tafel

6 tot 24 personen

De tradities van Ootmarsum liggen onder vuur! Help Stadswachter Jacques Croissant met het ontmantelen van een tijdbom vóór het te laat is.

BeleefOotmarsum presenteert: De Verdwenen Erfenis

De Verdwenen Erfenis

12 tot 40 personen

Meesterbrouwer Demencius is zijn fortuin kwijtgeraakt. Welk Gilde kraakt de Brouwerscode en vindt de bergplaats van De Verdwenen Erfenis?

Avontuur in Ootmarsum

25 tot 100 personen

Help Stadswachter Jacques Croissant met het onderzoek naar de vermoorde Barones von Krenth en Stoetweeghe.

BeleefOotmarsum presenteert: Avontuur aan Tafel

 

Avontuur aan Tafel

6 tot 24 personen

De tradities van Ootmarsum liggen onder vuur! Help Stadswachter Jacques Croissant met het ontmantelen van een tijdbom vóór het te laat is.

 

BeleefOotmarsum presenteert: De Verdwenen Erfenis

 

De Verdwenen Erfenis

12 tot 40 personen

Meesterbrouwer Demencius is zijn fortuin kwijtgeraakt. Welk Gilde kraakt de Brouwerscode en vindt de bergplaats van De Verdwenen Erfenis?

 

 

Avontuur in Ootmarsum

25 tot 100 personen

Help Stadswachter Jacques Croissant met het onderzoek naar de vermoorde Barones von Krenth en Stoethweeghe.