Onze succesvolle en unieke Escape Room belevenis "Othmar's Geheim" is na drie maanden als pop-up locatie helaas weer ten einde gekomen. Het is niet meer mogelijk dit spel te boeken. Maar niet getreurd! Onze andere belevenissen zijn weer volop beschikbaar! Wil je toch graag een escape room belevenis? Kijk dan eens bij ons Avontuur aan Tafel!
BeleefOotmarsum presenteert: Avontuur aan Tafel

Avontuur aan Tafel

6 tot 24 personen

De tradities van Ootmarsum liggen onder vuur! Help Stadswachter Jacques Croissant met het ontmantelen van een tijdbom vóór het te laat is.

BeleefOotmarsum presenteert: De Verdwenen Erfenis

De Verdwenen Erfenis

12 tot 40 personen

Meesterbrouwer Demencius is zijn fortuin kwijtgeraakt. Welk Gilde kraakt de Brouwerscode en vindt de bergplaats van De Verdwenen Erfenis?

Avontuur in Ootmarsum

25 tot 100 personen

Help Stadswachter Jacques Croissant met het onderzoek naar de vermoorde Barones von Krenth en Stoetweeghe.

BeleefOotmarsum presenteert: Avontuur aan Tafel

 

Avontuur aan Tafel

6 tot 24 personen

De tradities van Ootmarsum liggen onder vuur! Help Stadswachter Jacques Croissant met het ontmantelen van een tijdbom vóór het te laat is.

 

BeleefOotmarsum presenteert: De Verdwenen Erfenis

 

De Verdwenen Erfenis

12 tot 40 personen

Meesterbrouwer Demencius is zijn fortuin kwijtgeraakt. Welk Gilde kraakt de Brouwerscode en vindt de bergplaats van De Verdwenen Erfenis?

 

 

Avontuur in Ootmarsum

25 tot 100 personen

Help Stadswachter Jacques Croissant met het onderzoek naar de vermoorde Barones von Krenth en Stoethweeghe.

 

Voor wie?

Onze Escape Room biedt uitdaging voor zowel gevorderde als beginnende spelers, jong en oud!

60 minuten

 Lukt het jullie om binnen de tijd codes te kraken en Othmar’s Geheim te ontrafelen?

Uitdagend

 Onze Escape Room is spannend, maar zeker niet eng. Laat je meevoeren in onze belevenis. 

Veel gestelde vragen

over Escape Room Ootmarsum

Wat is Escape Room Ootmarsum?

Het is een avontuurlijke, spannende en vooral leuke belevenis. Hierbij krijg je een uur de tijd om puzzels, raadsels en codes op te lossen in een verhaal waarbij fictie en werkelijkheid door elkaar lopen. Ook leer je nog iets over Ootmarsum dat je waarschijnlijk nog niet wist! 

Is Escape Room Ootmarsum te moeilijk voor mij als beginner?

Nee, wij willen graag dat iedereen plezier in het spel ervaart. Onze spelbegeleider zorgt er altijd voor dat je tot het einde van het verhaal komt en de volle belevenis meemaakt. Het gaat niet om de snelste tijd, maar om de beleving. Zo is onze Escape Room altijd uitdagend genoeg voor iedere doelgroep. 

Is Escape Room Ootmarsum te makkelijk voor mij als gevorderde speler?

Nee, onze puzzels zijn gemaakt met uniek spelmateriaal en staan altijd in dienst van het verhaal. Wij bieden een stevige uitdaging voor jou als gevorderde speler. Wij willen graag dat iedereen plezier in het spel ervaart. Mocht je er toch niet uitkomen, dan zorgt onze spelbegeleider er altijd voor dat je verder komt in de belevenis. Wij dagen je uit!

Is Escape Room Ootmarsum tijdelijk geopend?

Inderdaad, onze Escape Room is alleen te reserveren en spelen van 4 april tot 29 juni 2022. Dus wees er op tijd bij!

Waar bevindt zich Escape Room Ootmarsum?

Onze Escape Room is gevestigd in de pop-up store van Het Johannink aan Dwarsstraat 1 in Ootmarsum.

Hoe lang duurt het spel?

Na een korte introductie duurt onze Escape Game ongeveer één uur. Daarna is er nog een korte evaluatie met teamfoto.

Hoe laat moeten we aanwezig zijn?
Het is belangrijk dat je op tijd bent voor het afgesproken tijdslot, anders gaat dit helaas van je eigen speeltijd af.
Waar kan ik parkeren?

De beste gratis Parkeerplek in Ootmarsum is op de Stadsweide. Hier is ook een laadpunt voor electrische auto’s aanwezig. Je loopt binnendoor in 7 minuten naar onze Escape Room aan Dwarsstraat 1 in Ootmarsum.

Mocht je met de fiets komen, dan kun je deze op het Kerkplein stallen. 

Is Escape Room Ootmarsum eng?

Nee, onze Escape Room is niet eng of gevaarlijk, al zal de belevenis wel een gezonde spanning hebben en uitdagend zijn. Er wordt gespeeld in een open ruimte die niet afgesloten wordt. In principe geschikt voor iedereen en ook rolstoel toegankelijk.

Wat is de leeftijdsgrens voor Escape Room Ootmarsum?

Wij hanteren een leeftijdsgrens van 12 jaar voor het zelfstandig spelen van onze Escape Room. Het maximaal aantal spelers is altijd 6 inclusief de volwassene(n). Is jouw kind jonger dan twaalf en toch heel fanatiek in het spelen van spellen, neem dan gerust contact op met Jolanda: jolanda@beleefootmarsum.nl of bel of stuur een appje naar 06 28 93 95 32.

Moet ik reserveren?

Graag! Onze Escape Room is alleen op afspraak te spelen. Boek via deze site, dan kan de voorpret beginnen. Zorg jij voor het perfecte team, dan staat Escape Room Ootmarsum voor jullie klaar. Reserveren kan online via het formulier op deze pagina. Na het maken van de reservering krijg je een bevestiging per whatsapp toegestuurd. Om je reservering compleet te maken ontvang je een Tikkie. Deze moet binnen 24 uur betaald zijn, daarna is jouw avontuurlijke belevenis definitief geboekt. Mocht dit niet lukken, zijn we genoodzaakt het tijdslot weer open te zetten.

Kunnen we ook iets eten of drinken bij Escape Room Ootmarsum?

In onze Escape Room mag niet gegeten of gedronken worden. Gelukkig hebben wij genoeg leuke horeca gelegenheden in Ootmarsum, waar je voor of na onze belevenis kunt genieten van een hapje of drankje. Ik help je graag persoonlijk verder voor een invulling van jouw groepsfeest. Stuur gerust een appje aan Jolanda 06-28939532.

Wij zijn met meer dan 6 personen, kunnen we dan ook Escape Room Ootmarsum beleven?

Wij garanderen een optimale spelbeleving bij maximaal 6 spelers. Ben je met meer dan kun je beter twee tijdsblokken reserveren. Voor een groepsarrangement stuur gerust een appje aan Jolanda via: 06-28939532, ik denk graag met je mee!

Is Escape Room Ootmarsum rolstoeltoegankelijk?

Ja, er is zelfs ruimte voor maximaal twee rolstoelen tegelijkertijd. Neem gerust contact op met Jolanda via: 06-28939532, ik denk graag met je mee!

Kan ik iemand verrassen met een Escape Room Ootmarsum cadeaubon?

Wat een ontzettend leuk en aardig gebaar, natuurlijk kan dat! Stuur een appje naar Jolanda 06-28939532 of stuur een mail naar jolanda@beleefootmarsum.nl. Dan maken wij er een leuk cadeautje van. Let wel op! Onze Escape Room is alleen te reserveren t/m 29 juni 2022. Binnen dit tijdsbestek moet de cadeaubon worden besteed en kan deze niet voor andere belevenissen gebruikt worden!

Annuleren of verplaatsen, kan dat?

Jazeker, onder bepaalde voorwaarden.

Geheimhouding

Het geheim van onze Escape Room is de lol van het spelen. Deel je avontuur en je enthousiasme, dat hebben we natuurlijk graag! Maar zwijg alsjeblieft over de puzzels en oplossingen, zowel online als offline. Gun anderen ook de ontdekking van de raadsels en de codes.

En dan nog even dit...

Mocht je slechtziend zijn, neem dan een leesbril mee.

Het gebruik van mobiele telefoons en/of camera’s tijdens het spel is niet toegestaan, evenals messen en schroevendraaiers. Bij gebruik van dergelijke apparaten of gereedschap wordt het spel onmiddellijk beëindigd. Er wordt dan geen restitutie verleend.

Avontuurlijk

Wij laten de avonturiers in jullie ontwaken met ons unieke spelmateriaal.

Interactief

Jullie worden flink aan het werk gezet en strijden op fanatieke wijze voor de overwinning.

Leuk!

Plezier staat in onze belevenissen altijd voorop. Beleef het zelf!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Hierbij geef ik toestemming om geabonneerd te zijn op de BeleefOotmarsum nieuwsbrief:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.